Παρουσίαση

 

Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΦΡΟΝΙΜΗ» του Δημήτρη Δαφέρμου 

Στις 7 Νοεμβρίου 2005 έγινε στα γραφεία της Παγκρητίου Ενώσεως στην Ζωοδόχου Πηγής 7, στην Αθήνα, η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΦΡΟΝΙΜΗ» του αείμνηστου συμπολίτη μας Δημήτρη Δαφέρμου.

 


Την παρουσίαση προλόγισε ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κος
Κωνσταντίνος Πλαΐτης, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για το βιβλίο και για τον συγγραφέα, ο κος Εμμανουήλ Κούνουπας Οδοντίατρος, ο κος Δημήτριος Αετουδάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Ρεθυμνίων «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», και η κα Δέσποινα Λάσκαρη – Γιακουμάκη η οποία, εκτός από την παρουσίαση του έργου του στην εκδήλωση αυτή, είχε επίσης κάνει εκτενή παρουσίαση του βιβλίου, αλλά και αναφορά στο πλούσιο έργο του Δημήτρη Δαφέρμου στον Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΦΩΣ πριν 2 χρόνια περίπου.

 


Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η αδελφή του κα Χρυσούλα Δαφέρμου-Ιωάννου και ο γιος του Άλκης Δαφέρμος, ενώ ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κος Κωνσταντίνος Πλαΐτης ευγενώς παραχώρησε την αίθουσα της Ένωσης για την παρουσίαση αυτή. Στη παρουσίαση παραβρέθηκαν οι αδελφές του Δημήτρη Δαφέρμου, Στέλλα, Αικατερίνη και Χρυσούλα, ο γιος του Άλκης Δαφέρμος, εγγόνια και ανίψια του, καθώς και πλήθος συμπολιτών μας που ζουν στην Αθήνα.

 


 


Αρχική Σελίδα  Ι   Συνέχεια